Categorieen knop Menu Zoeken icoon 035 - 601 95 89
https://www.oudverhuur.nl/grondverzet

Reserveren kan via:035-601 95 89

Geopend op werkdagen van 7:00 t/m 17:00
Zoeken

Grondverzet

Voor het aanleggen van een nieuwe tuin, nieuwe bestrating, het construeren van een uitbouw of het aanleggen van een weg, moet er aarde of puin afgevoerd worden. Daarna moet er weer nieuwe grond, grind of stenen aangevoerd worden, vaak met tonnen tegelijk. Een project met gewicht, dat je goed wilt organiseren met het juiste materieel. Met een grondverzetmachine van Oud Verhuur wordt je klus een stuk makkelijker.

Graafmachines

Graafmachines

Shovels

Shovels

Motorkruiwagens

Motorkruiwagens

Schrankladers
schrankladers

Schrankladers

Aanbouwdelen
aanbouwdelen

Aanbouwdelen

Wieldumpers

Wieldumpers

Bandenklemmen

Bandenklemmen

Afgraven van grond

Grond afgraven is het terrein voor de graafmachines. Je droomtuin, zwembad of vijver kun je waarmaken met behulp van onze krachtige gravers. Onze minigraver heeft een laadcapaciteit van 1 tot 3 ton, waarna de midigraver wel tot 5 ton voor zijn rekening neemt. Grondverzetmachines waarmee je ook op terreinen met minder ruimte, goed aan de slag kunt.

Afvoer van puin en egaliseren van grond

Voor het afvoeren van puin hebben we natuurlijk ook prima oplossingen zoals de schranklader en de shovel. Zo maak je plaats voor de nieuwe aanbouw van je huis. Heb je een kleinere klus, dan gebruik je de motorkruiwagen met een bakinhoud van 390 liter en rupsbanden voor een goede grip.