Categorieen knop Menu Zoeken icoon 035 - 601 95 89
https://www.oudverhuur.nl/klim-en-steigermaterieel

Reserveren kan via:035-601 95 89

Geopend op werkdagen van 7:00 t/m 17:00
Zoeken

Klim en steigermaterieel

Wil je veilig kunnen werken op hoogte, dan is het belangrijk dat je met goede steigers, ladders, trappen en werkbruggen een solide werkplek creëert. Oud Verhuur levert de stevige basis om goed je werk te kunnen doen.

Dakkapelsteiger

Dakkapelsteiger

Dakrandbeveiliging
dakrandbeveiliging

Dakrandbeveiliging

Industrietrappen

Industrietrappen

Kamersteiger

Kamersteiger

Opsteekladders

Opsteekladders

Rolsteigers

Rolsteigers

Schoorsteensteiger

Schoorsteensteiger

Trappentorens
trappentorens

Trappentorens

Werkbruggen

Werkbruggen

Trapsteigers

Trapsteigers

Dakkapelsteigers en schoorsteensteigers

Voor schuine daken hebben wij speciale dakkapelsteigers, schoorsteensteigers en dakbeveiliging in de verhuur. Met onze aluminium lichtgewicht materialen leg je een goede en veilige werkbasis voor bijvoorbeeld het schuren en verven van een dakkapel of de reparatie rond een schoorsteen.

Rolsteigers en trappentorens

Voor werken op hoogte waarbij je niet op een ladder wilt of kunt staan, gebruik je een rolsteiger. Stabiel, flexibel in hoogte, eenvoudig op te bouwen en makkelijk verplaatsbaar. Trappentorens zijn rolsteigers met ingebouwde trappen waardoor je - makkelijk en veilig -  gereedschap en ander materiaal mee naar boven kunt nemen.

Werkbruggen

De werkbrug is een stevige maar toch lichtgewicht oplossing om twee steigers te verbinden zodat je makkelijk van de ene steiger naar de andere kunt lopen. Verkrijgbaar in verschillende lengtes, met leuning.

Trapsteiger

Moeilijk bereikbare plekken boven een trap, vragen om een bijzondere aanpassing: de trapsteiger. Deze steiger maakt het mogelijk om veilig te werken, ook op een ongelijke ondergrond.

Industrietrappen en opsteekladders

Industrietrappen en opsteekladders zijn speciaal gemaakt voor o.a. bouw- en schilderklussen. Maar ook glazenwassers en schoonmakers hebben profijt van deze professionele trappen en ladders: oerstevig en licht in gewicht.